Генеральне консульство України в Шанхаї

, Київ 00:30

Харківський державний університет харчування і торгівлі зайняв призове місце у Харбіні

23 січня, 05:40

15-18 січня у Харбінському технологічному  інституті  (Harbin Institute of technology;   School Chemistry and Сhemical Engineering)  пройшов заключний етап конкурсу “HIT International Innovation and Entrepreneurship Competition on Chemistry and Chemical Engineering”

 Команда Харківського державного університету харчування і торгівлі зайняла  2 місце. Тема проекту «Development of innovative Food for Specific Health Use (FOSHU) technology. Керівник проекту – Євлаш Вікторія Владленівна,  завідуюча кафедрою хімії, мікробіології та гігієни харчування, доктор технічних наук, професор; доповідач Лобазов Максим студент 5 курсу, магістрант Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу.